Vi leverer nu til følgende lande.

Returneringer og Garanti

Returnering af en enhed uden fejl

Hvis du modtager produktet, og du ikke er tilfreds, bedes du venligst sende en e-mail til info@burtonsousvide.co.uk, før du returnerer det til den følgende adresse indenfor 28 dage efter modtagelse:

Burton Sous Vide, C/O Ogdens Fulfilment Ltd, Unit 2 Acre Park, Dalton Lane, Keighley, West Yorkshire, UK, BD21 4JH

Enheden skal være ubrugt og i dens originale indpakning. Omkostningerne ved returnering er dit ansvar, indtil enheden er ankommet sikkert til vores varedepot. For at beskytte dig selv bedst muligt, anbefaler vi på det kraftigste, at du returnerer enheden via en kurérvirksomhed, som inkluderer en forsikring for værdien af den returnerede enhed. Vi anbefaler også, at du beholder beviset og kvitteringen for afsendelse.

Returnering af en fejlbehæftet enhed

Alle fejlbehæftede enheder har en garanti på 24 måneder, hvis garantien er blevet registreret.

Hvis du modtager et af vores produkter, og det har en fejl, bedes du sende en e-mail til info@burtonsousvide.co.uk, hvor du oplyser os om dit ordre-ID, fulde navn, adresse og oplysninger om fejlen.

Vi vil arrangere en forudbetalt afhentning til reparation, udskiftning, eller hvis det ikke kan lade sig gøre, en fuld refundering. Hvis den originale indpakning ikke er tilgængelig, skal det returnerede produkt pakkes forsvarligt i lighed med dets oprindelige tilstand.

Registrering af garanti

Registrer garantien online indenfor 28 dage efter købet for at aktivere din 24 måneders garanti. Modellen og serienummeret på din BSV 13L kan findes på mærkaten, som sidder på undersiden af enheden.

Bestil din Burton Sous Vide nu

Køb nu