Vi leverer nu til følgende lande.

Vi sikrer os, at alle tilgængelige informationer på tværs af alle vores Burton Sous Vide-hjemmesider er korrekte.
Burton Sous Vide accepterer ikke erstatningsansvar eller ansvar for noget tab, som kan forårsages af afhængighed af informationer, som er nævnt på nogen af vores hjemmesider.

Produktbeskrivelser

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i enhver produktbeskrivelse eller specifikation på hjemmesiden. Disse ændringer vil ikke på nogen måde have indflydelse på kvaliteten af ydeevnen på disse produkter.
Pris og tilgængelighed af produkter på siden kan ændres/korrigeres uden varselsperiode.

Bestilling af produkter

Du skal udfylde ordreformularen hele vejen til gennemførelsen for at kunne foretage et køb på enhver af Burton Sous Vides hjemmesider. Vi vil bekræfte ordretransaktionen via e-mail til den e-mailadresse, som du har oplyst os om. Når vi sender denne e-mail bliver aftalen retsgyldig for begge parter.

Betalinger

Alle priser inkluderer moms. Produktpriserne inkluderer ikke yderligere leveringsomkostninger.
Oveni prisen på de fremhævede produkter på enhver Burton Sous Vide hjemmeside, vil du også skulle betale leveringsomkostninger som vist på hjemmesiden, med mindre du er kvalificeret til gratis levering.

Produktlevering

Vi vil arrangere levering af de bestilte produkter gennem den valgte metode og til den leveringsadresse, som du har oplyst os om.
Hvis der skulle ske en leveringsfejl i forbindelse med de bestilte produkter, skal du give os besked indenfor 7 dage efter leveringsdatoen. Burton Sous Bide vil ikke være ansvarlig for nogen lidt skade eller tab, hvis du ikke informerer os.

Bestil din Burton Sous Vide nu

Køb nu